torsdag 12 december 2013

Fixa julen - proffsens bästa tips för en lyckad jul

För att lyckas med julen - följ då råden i boken Fixa Julen - proffsens bästa tips för en lyckad jul. Här får man många tips och råd om hur man får en lyckad jul. I boken finns allt: julfilmer, nya julen, klassiska julbordet, julens bak, enkla glöggpartyt, julcocktail, julens dukningar och blommor, de vackraste paketen, helan går med klapp och klang, bryt julen med ett glas vin, gott nytt år och slutligen snabba julen. Om man inte lyckas med julen efter att följt denna grundligt ingående bok i hur man får en härligt mysig jul då vet jag inte hur man ska göra...
Fixa julen : proffsens bästa tips för en lyckad jul (inbunden)
Allvarligt talat så är det en inspirerande bok att njuta av inför julen. Många verkligt juliga bilder och här samsas både traditionella jultraditioner med lite nyare. Varför inte prova en ädelost-spenatpizza med äpplen och russin och svartkålschips på uppesittarkvällen för att sedan utöka julbordet med lite nya inslag som julribs eller ingefärsfylld porchetta. Efterätten brûlée à la malta låter mycket lockande. Här finns urläckra paketinslagningstips - allt från flaskpaket till vintagepaket. 

Boken avslutas med tips på hur man lyckas med sitt nyårsfirande, men fokus ligger förstår på julen i den otroligt juliga mysbok!

Författare: Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Bengt-Göran Kronstam, Catharina Lindeberg-Bernhardsson, Tove Nilsson, Birgitta Rasmusson och KC Wallberg.


//Linda



Inga kommentarer: