onsdag 3 oktober 2012

En fantastisk upplevelsebok för alla

 Måd Olsson-Wannefors har i boken Tillbaka till minnena - en upplevelsebok för personer med demenssjukdomar skapat en fantastisk upplevelsebok för alla som vill lära sig lite om vår historia i bilder och text. Den är en resa som tar sin början under tidigt 1900-tal och resan går ända fram till våra dagar. Texten blandas med underbara bilder från olika tidsepoker och läsaren bjuds verkligen på en tidsresa.

Tillbaka till minnenaDen är så fint gjord att även om boken i titeln vänder sig till personer med demenssjukdomar tycker nog jag att alla kan få en fin behållning av denna bok. Den kan läsas tillsammans med barn och barnbarn eller så kan personalen på ett boende läsa den tillsammans med människor med demens. Man kan läsa den i grupp och prata om bilder och texter.

Det är en bok att bläddra i och att fångas av bilder och text. En upplevelsebok för öga och öra helt enkelt!

Provläs Tillbaka till minnena

Är du intresserad av fler lättlästa böcker hör av dig till Margaretha Malm Sjöström hos oss som kan hjälpa dig med fler Lättlästa böcker, Daisy Talböcker och Storstilsböcker. Tel: 0247 - 802 55 eller e-post: margaretha.malm@leksand.se

//Linda

Inga kommentarer: