torsdag 2 februari 2012

Linda Olsson på CD-bok - en extra dimension

Jag har precis lyssnat klart på Sonat till Miriam av Linda Olsson. Detta är den andra boken jag lyssnar på av henne och precis som den boken, Det goda inom dig, gav det mig en extra dimension att lyssna på boken och inte läsa den själv.

Sonat till Miriam
Sonat till Miriam handlar om Adam Anker som förlorat sin dotter Miriam i en tragisk olycka. Det är en mycket gripande berättelse som Adam berättar - uppläsaren, Pär Myrberg, fångar hans röst väl och texten bryts av utav musikstycken som ger den där extra dimensionen där man får tid att reflektera över det man precis lyssnat på.

Adam Anker beger sig ut på en resa för att ta reda på sin historia. Detta leder honom från Nya Zeeland till Polen och slutligen till Sverige. Att få lära känna Adam och känna med honom - den sorg han lever med men även den frid han slutligen får genom den resa han gör är fantastisk.

Linda Olsson har verkligen gåva att måla upp en berättelse på ett fint och lugnt och harmoniskt vis. Om du har läst Sonat till Miriam så är det väl värt att även lyssna till den!

Provläs Sonat till Miriam av Linda Olsson

//Linda

Inga kommentarer: